fbpx Unge Malte Ebdrup imponerer på Jyllandsringen

Nyheder

Unge Malte Ebdrup imponerer på Jyllandsringen
12
maj
2024

Unge Malte Ebdrup imponerer på Jyllandsringen

I første startrække holder Kasper H. Jensen med Mike Halder ved siden af som nummer to. Malte Ebdrup blev kvalificeret som nummer tre foran Silas Rytter.

 

Starten går og den napper Kasper H. Jensen, det er dog ikke uden at have Mike Halder her, der og alle vegne i spejlene. Malte Ebdrup holder på en flot vis tredjepladsen med en rigtig god start, hvorefter han holder Mike Halder i kort snor. Hele første omgang holder alle deres positioner. 

 

René Povlsen, Michael Markussen og Gustav Birch ser ud til at blive holdt lidt tilbage af Silas Rytter i fjerde position. Feltet bliver langsomt delt op i tre sektioner efter, at den første tredjedel af heatet er kørt. I den bageste ende af feltet ligger Philip Lindberg som nummer otte skarpt forfulgt af Jacob Mathiassen og Jacob Wunderov. Halvvejs igennem heatet lykkes det Wunderov at gå forbi Mathiassen og feltet rundes af af Kim König. 

 

Med fem minutter tilbage ligger Mike Halder stadig rimelig tæt bagved Kasper H. Jensen og sætter samtidig hurtigste omgangstid. Det er vigtigt i forhold til pointregnskabet hvem der løber med den hurtigste omgang, da der er hele to point på spil på den konto. 

 

Malte Ebdrup formår at holde sin position, selvom Mike Halder og Kasper H. Jensen trækker fra. Der er meget vigtige point at hente i U25-mesterskabet, hvis Malte Ebdrup kan hive den placering hjem. I øvrigt imponerende kørt af den unge racerkører, der viser særdeles gode takter for resten af sæsonen, på trods af en svær start ved Åbningsløbet.

Med ét minut igen må Kim König desværre udgå med hvad der lader til at være tekniske problemer.

 

På vej ud på sidste omgang har det været et heat med kun ganske få overhalinger og sådan holder det hele vejen over målstregen. Kasper H. Jensen kører først forbi det ternede flag efterfulgt af Mike Halder og Malte Ebdrup. Til andet heat vendes startrækkefølgen på de forreste otte, således at Philip Lindberg og Gustav Birch skal starte i forreste startrække. 

 

Se med når heat 2 og finaleheat sendes fra 14.20: https://www.youtube.com/watch?v=JsDzcvLT2LY

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614