fbpx Unge kræfter til start i TCR Denmark

Nyheder

Unge kræfter til start i TCR Denmark
03
April
2023

Unge kræfter til start i TCR Denmark

Efter flere offentliggørelser af gamle kendinge, der stiller til start i TCR Denmark, kommer der nu et friskt rookie-pust på banen i form af Kevin Brandsborg. 

Sidste år sikrede han sig mesterskabet i DS3 Cuppen og nu leder han efter nye udfordringer, der nok skal være at finde i TCR-feltet i år. Selvom det er Kevins første sæson i TCR, er bilerne ikke helt fremmede for ham. Han har gjort sit for at forberede sig i vinterpausen og så har han et forspring, da han allerede har prøvet kræfter med nogle af bilerne i forbindelse med sit samarbejde med LM Racing: “Jeg har trænet i simulator i løbet af vinteren og så har jeg været udviklingskører for LM Racing førhen, hvor jeg både har kørt en Cupra, en Golf og en Hyundai.”
 

Kevin Brandsborg har godt nok gjort sig positivt bemærket i DS3 Cuppen tidligere, men er bevidst om, at der kommer andre boller på suppen i en hårdere og mere erfaren klasse med TCR Denmark. 

“Den største udfordring ved at rykke op i TCR bliver nok kørerne. DS3 er lidt mere en rugeklasse med lidt yngre kørere, hvor i TCR er det de helt store jeg skal køre mod. Så jeg tror jeg skal ud og bevise hvad jeg kan og vise at jeg har en plads i feltet,” siger Kevin Brandsborg. 
 

Nu stiller Kevin Brandsborg så til start med TPR Motorsport og selvom det bliver en stor mundfuld at skulle prøve kræfter med TCR og danske topkørere som Jan Magnussen og Kasper H. Jensen, er Kevin opsat på at skulle have sin del af kagen: “Jeg håber på at kunne gøre det godt i U25 og gerne også have nogle løb, hvor jeg ender på podiet,” slutter Kevin af. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614