fbpx Ud af en rodet start kommer Kasper H. Jensen som sejrherre ved årets Grand Prix

Nyheder

Ud af en rodet start kommer Kasper H. Jensen som sejrherre ved årets Grand Prix
20
August
2023

Ud af en rodet start kommer Kasper H. Jensen som sejrherre ved årets Grand Prix

Før starten på dagens tredje og sidste heat lå Jan Magnussen, Mike Halder og Nicolai Sylvest side om side på førstepladsen i mesterskabet, alle med 219 point. Der var derfor skruet helt op for spændingsniveauet til tredje heat og det skulle da heller ikke blive et skuffende løb. 

 

Under starten sker der et par tyvstarter, og særligt Philip Lindberg kommer lidt for hurtigt ud af starthullerne, hvilket resulterer i en straf. Han nåede imidlertid at køre så overbevisende, at han alligevel får slået et stort hul til mange af sine medkørere, således at han kan stille sig på podieskamlens tredjeplads, da løbet er ovre. Det er godt nyt for Philip Lindberg, der efter et katastrofalt Copenhagen Historic Grand Prix og en totalsmadret bil efter den weekend ganske enkelt måtte hente sig et helt nyt eksemplar. 

 

Tumulten i starten gennemsyrede det meste af feltet, og Nicolai Sylvest kom slet ikke ud af starthullerne, men blev holdende på gridden længe efter de røde lamper var slukket. 

Da løbet først kom rigtigt i gang, kørte Kasper H. Jensen sig op på en andenplads efter en boksekamp med Mike Halder, hvor Jan Magnussen også fik sneget sig med og kunne køre mod målstregen fra tredje position. 

Philip Lindberg tog sine to strafbaner for tyvstarten og dermed kunne Kasper H. Jensen, Jan Magnussen og Lindberg selv køre over målstregen som nummer et, to og tre.

 

Silas Rytter kørte også et godt løb og kunne bryste sig af en femteplads, da løbet var ovre. Andre der nok ikke har været helt tilfredse med resultatet er Michael Markussen, der jo sejrede i København i forrige weekend, men her måtte nøjes med en syvendeplads. Nicolai Sylvest fik desuden kørt sig op som nummer ni på trods af en skidt start.

 

Dette rykker noget rundt på et utroligt spændende mesterskab, hvor Kasper H. Jensen nu ligger i front. Der er dog kun ét point mellem ham og Jan Magnussen og yderligere kun fem point ned til Mike Halder. 

Det er ikke dårlige tegn hvis man vil have spænding til det sidste og med kun to løb tilbage af sæsonen, skal det nok gå hen og blive en rigtig gyser. 

 

Husk at du kan se eller gense løbet på DRTV. Tv-tider på det kommende løb følger, så hold øje med artikler og opslag.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614