fbpx Triumf for Malte Ebdrup!

Nyheder

Triumf for Malte Ebdrup!
12
maj
2024

Triumf for Malte Ebdrup!

Kasper H. Jensen tager starten foran Mike Halder i finaleheatet, Malte Ebdrup følger med og Silas Rytter følger lige efter. De ligger som perler på en snor rundt i de første sving, og René Povlsen har en top fem placering inden for rækkevidde. 

Kasper H. Jensen og Mike Halder kommer i en benhård duel der involverer kontakt og det ender med at både Ebdrup og Halder går forbi Kasper H.

Efter Kasper H. Jensen ligger Silas Rytter og René Povlsen, som igen har et stykke ned til Birch og Markussen. 

 

Mike Halder bliver tildelt en strafbane for kontakt med Kasper H., som sender Malte Ebdrup sensationelt i front på Jyllandsringen. Kan han holde fokus og køre sejren hjem? Med 7 minutter igen, skal den unge racerkører holde hovedet gevaldigt koldt. 

Med fem minutter igen kravler Mike Halder langsomt tættere på Malte, men indtil videre domineres feltet suverænt af Malte Ebdrup. 

På trods af ihærdige forsøg fra Mike Halders side, holder Ebdrup sit forspring flot og han styrer mod sin første sejr i TCR Denmark. 

Der er ro i resten af feltet, hvor Kim König ligger sidst, bagved Wunderov og Lindberg. 

 

Det er med hjertet helt oppe i halsen på Malte Ebdrups vegne, at feltet føres ind på sidste omgang. Men Ebdrup holder fokus knivskarpt på opgaven, og han lykkes med at holde den hele vejen til slut foran Mike Halder og kører forbi det ternede flag som vinder af anden afdeling i TCR Denmark på Jyllandsringen.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614