fbpx Omrokering i mesterskabet og en kamp om fjerdepladsen

Nyheder

Omrokering i mesterskabet og en kamp om fjerdepladsen
16
September
2023

Omrokering i mesterskabet og en kamp om fjerdepladsen

Det tredje og sidste heat ved Night Race på Padborg Park bød på spænding og tæt kørsel udover det sædvanlige. Med Kasper H. Jensen i front og en ivrig Mike Halder som nummer to, fik Kasper aldrig rigtig lov til at stikke af, som han godt kan finde på at gøre det, når han starter fra pole position. 

Det nåede dog aldrig for alvor at blive kritisk før hen mod afslutningen, da Mike Halder forsøger sig med en voldsomt sen nedbremsning på sidste omgang, der imidlertid ikke gav pote. Dermed kunne Kasper H. Jensen køre sejrende over stregen og endnu en gang redde sig et maksimalt antal point til mesterskabet, hvilket han nu fører i stedet for Jan Magnussen.

 

Jan Magnussen selv kæmpede gennem alle heats tilsyneladende en del med materiellet og nåede aldrig at finde den gyldne opskrift på fart og endte i tredje heat med at måtte kaste håndklædet i ringen og køre i pit. 

Michael Markussen var slet ikke til start i heat 3, efter at være kommet i karambolage med Nicolai Sylvest i heat 2. Nicolai Sylvest formåede at få rettet bilen ud og var til start ved heat 3 hvor han endnu en gang var involveret i meget tæt kørsel.

 

Der hvor heat tre for alvor kastede spænding af sig, var nemlig i forbindelse med kampen om fjerdepladsen hvor Kevin Engman, Nicolai Sylvest, Gustav Birch, Philip Lindberg og Silas Rytter lå i en intens kamp og gnubbede for- og bagkofanger med hinanden i adskillige omgange. Desværre for Silas Rytter, som ellers havde kørt en fantastisk løbsweekend efter en defekt motor på første omgang i træningen fredag, måtte han udgå på sidste omgang efter en sammenkørsel med Philip Lindberg. 

 

På trods af et sløvt heat 1, kom spændingen så sandelig i de efterfølgende to heats og Night Race på Padborg Park endte med at blive alt andet end kedeligt. Om fjorten dage venter sæsonafslutningen på Jyllandsringen, og mesterskabet er stadig åbent nok til at kørerne kommer til at bringe alt hvad de kan præstere på banen. 

 

Husk at du kan se eller gense alle tre heats på DRTV og at du kan se med live på DR når det går løs om fjorten dage.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614