fbpx Kasper H. vs. Halder på Jyllandsringen

Nyheder

Kasper H. vs. Halder på Jyllandsringen
09
maj
2024

Kasper H. vs. Halder på Jyllandsringen

Der er kun kørt ét enkelt løb i TCR Denmark, men allerede nu er der lagt på til en utrolig tæt sæson mellem de, indtil videre, to hurtigste kørere i feltet. Kasper H. Jensen og Mike Halder viste med det samme, at de begge to kun har én ting i hovedet i år, og det er at vinde. 

 

Ved Åbningsløbet på Padborg Park skiftedes de to til at ligge i førende position og endte med at tage derfra kun adskilt af to point. Kasper H. Jensen fører lige nu mesterskabet, på trods af at Mike Halder trak det længste strå i finalen. Men med hele 96 point at hente for hver løbsweekend fremover, kan dette hurtigt nå at ændre sig. Det bliver ikke desto mindre et brag af et løb på Jyllandsringen i den kommende weekend. 

 

Det skal naturligvis ikke udelukkende handle om Kasper H. Jensen og Mike Halder. Der var mange andre positive overraskelser på Padborg Park og værd at nævne er Philip Lindberg, der kørte nogle meget overbevisende heats og nu ligger nummer tre i mesterskabet. Ligeledes fik Jacob Wunderov en rigtig god start på sæsonen i kongeklassen, som er helt nyt land for ham. 

 

I U25-mesterskabet er stillingen også meget tæt, hvor Silas Rytter lige nu ligger i front foran Gustav Birch. Malthe Ebdrup viste samtidig gode takter i tidtagningen, men kom noget uheldigt igennem heatene. 

 

Trofeo fortæller samme historie hvor René Povlsen og Kim König ligger adskilt af syv point, så mon ikke de to kan nå at bytte position nogle gange i løbet af sæsonen, som kun lige er skudt i gang. 

 

Spændende bliver det uanset hvad, så husk at se med på søndag på YouTube når heatene sendes live på følgende links:

 

Heat 1 fra 11.40: https://www.youtube.com/watch?v=oshuGW95kwA

 

Heat 2 og finaleheat fra 14.20: https://www.youtube.com/watch?v=JsDzcvLT2LY


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614