Nyheder

Kasper H. Jensen tager første stik - alt åbent i Trophy!
24
Oktober
2020

Kasper H. Jensen tager første stik - alt åbent i Trophy!

Kasper H. Jensen er godt på vej til at sikre Massive Motorsport sit første kørermesterskab i TCR Denmark, efter det i 1. heat blev til en flot sejr, som aldrig rigtig kom i fare - i et heat, der ellers havde masser af drama at byde på.

Jensen stak af fra pole position, og trods kortvarig udfordring fra Nicolai Sylvest, så fik Sylvest aldrig rigtigt sat afgørende ind mod Kasper H. Jensens Honda.

Godt fra start kom også Michael Markussen, som skød frem og tog tredje position i starten, mens heatets begyndelse blev rigtig dyr for en anden titelkandidat, nemlig Martin Andersen.


Michael Markussen var godt med i fighten - og endte med at tage en fjerdeplads.

Andersen havnede i et sammenstød for enden af publikumslangsiden og blev skubbet af banen, hvilket viborgenseren tabte lidt terræn på. Han endte i en vigtig kamp for point nede i feltet, hvilket til sidst kastede en syvendeplads af sig. Og måske nok så vigtigt muligheden for at starte som nummer to i dagens andet heat.

Det bliver der omvendt også brug for. Mens Kasper H. Jensen stak af med sejren fulgt af LM Racings Nicolai Sylvest og Jan Magnussen samt Michael Markussen og en godt kørende Kristian Sætheren som nummer fire og fem, så betyder resultatet, at Martin Andersen med nød og næppe holder andenpladsen i den samlede stilling.


Nicolai Sylvest kørte et lidt anonymt løb, men pointscoren kan han næppe klage over.

38 point er der op til Kasper H. Jensen nu, og omvendt er Nicolai Sylvest kun seks point fra Martin Andersen samlet.

Casper Elgaard lå længe og kæmpede om syvende- og ottendepladsen med Martin Andersen, men Elgaard endte sit heat med en afkørsel.

Kaotisk løb åbner alt i Trophy

I Trophy bliver der til gengæld kamp til den helt bitre ende. René Povlsen og Meteor Racing mødte op med en pæn føring inden dagens første løb, men det er der blevet vendt godt og grundigt rundt på.

Undervejs måtte Povlsen køre i pit, og det endte med at koste midtjyden hele løbet. Samtidigt kørte den nærmeste udfordrer, Michael Carlsen, et fejlfrit løb og tog alle 12 point, hvilket kan få mere end afgørende betydning for titlen.


Michael Carlsen leverede en bundsolid indsats i Trophy og har med sejren i heat 1 for alvor bragt sig ind i titelkampen. Fem point skiller fynboen og René Povlsen, der fører i Trophy.

Carlsen måtte dog gennem en lang kamp med Kenn Bach, som startede forrest i Trophy og i heatets begyndelse lignede et godt bud på en vinder. Bach kørte imidlertid på regndæk, og da disse begyndte at brænde af på den optørrende bane, så faldt Bach også ned i rækkerne. I stedet slog Peugeots Johnny Vejlebo til og kørte flot udenom problemerne til en andenplads.

Jonas Lindhard endte som treer efter at have vist god fart undervejs, men et sammenstød med Kim Lund Johansen kostede begge parter tid. Lund Johansen blev hængende i gruset og kom siden fri igen, men tabte oceaner af tid på det.

Kenn Bach blev nummer fire og er fortsat treer i Trophy, nu med ni point op til Michael Carlsen på andenpladsen. René Povlsen fører fortsat med 104 point mod Carlsens 99 og Bachs 90.

 

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com