fbpx Kasper H. Jensen sejrer i udramatisk heat 1 på Padborg Park

Nyheder

Kasper H. Jensen sejrer i udramatisk heat 1 på Padborg Park
16
September
2023

Kasper H. Jensen sejrer i udramatisk heat 1 på Padborg Park

Night Race på Padborg Park er for alvor skudt i gang med et veloverstået heat 1. Heatet blev afviklet uden større dramatik og Kasper H. Jensen styrede suverænt løbet fra pole position fra start til slut. Nicolai Sylvest reddede sig en placering i starten og gik forbi Michael Markussen, der så ud til ikke rigtig at komme ordentligt ud af starthullerne, idet de røde lamper blev slukket. 

 

Kort efter starten måtte Christian Skaar udgå, efter noget der lignede en banal kørerfejl og en tur i autoværnet, hvilket næsten resulterede i en safetycar. René Povlsen kæmpede en brav kamp med Martin Andersen om tiendepladsen, særligt i anden halvdel af heatet. Her imponerede Silas Rytter også ved at køre sig fra sidste position op på en 12. plads, efter at have været nødt til at skifte motor i løbet af natten. Ganske overbevisende med tanke på at han ikke havde haft mulighed for at køre træning, grundet alvorlige motorproblemer dagen forinden. 

 

Jan Magnussen formåede at tage en enkelt plads og køre sig fra en sjette- til en femteplads. 

Ellers så løbet rimelig kontrolleret og statisk ud, omend der blev kørt tæt derude, lå de fleste af kørerne som perler på en snor det meste af heatet ud.
Til slut spillede Mike Halder højt spil og byttede på sidste omgang sin niendeplads til en tiendeplads, for at starte på pole når startrækken for de første ti bliver vendt på hovedet til heat 2. 

Senere skal det blive spændende, i takt med at mørket falder på og banen ændrer sig, om det kan ryste posen yderligere og skabe mere spænding til de to sidste heat ved Night Race på Padborg Park.

 

Husk at du kan se med på DR2 lørdag den 16. September:

 

Heat 1 kl. 13:00 – 13:35 på DR2, DRTV App og DRTV

 

Heat 2 & 3 kl. 19.00-20.30 på DR2, DRTV App og DRTV

 

Link til DRTV: https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr2_20876

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614