fbpx Fællesskab bag den hårde facade

Nyheder

Fællesskab bag den hårde facade
23
maj
2024

Fællesskab bag den hårde facade

Det har været en hård start på sæsonen for Kim König og Team Bundgas, først med gearskifteproblemer på Padborg Park og senest med store udfordringer på Jyllandsringen.
Humøret var derfor helt i bund hos Kim og teamet efter at have brugt hele lørdagen på fejlfinding og forsøg på løsninger, der kun forværrede problemerne. Tidtagningen var ligeledes skuffende og det tydede på at blive endnu en weekend til glemmebogen. 

Dog skulle hjælpen komme fra uventet side, idet Toni Persic fra TPR Motorsport troppede op med sit hold af mekanikere og tilbød sin hjælp med bilen, som de i forvejen havde stort kendskab til. En hjælp der overraskede Kim König meget der, som han selv siger, er en mand der er vant til at klare sig selv.
“Jeg er jo ikke én der kører med om det store mesterskab, jeg er jo mest med fordi jeg bare synes det er fedt at køre TCR, men det var en fantastisk oplevelse at se hvordan folk der egentlig er konkurrenter, bare smider alt hvad de har i hænderne og kommer og hjælper,” fortæller Kim.

Selvom de er konkurrenter ude på banen og konkurrencemennesker helt ind til benet - er vi alle sammen bare mennesker alligevel, det er den hjælp og støtte Kim König oplevede på Jyllandsringen et verdensklasse eksempel på.
Selvom bilen endte med at køre bedre, var alle problemer ikke løst, og søndagen bød da også på udfordringer. Men trods den hårde weekend, sidder Kim König tilbage med en følelse af taknemmelighed og fællesskab.

“At den gode Toni kaster sig hovedløst ind i kampen for at hjælpe os og sætter sit fantastiske mandskab på opgaven for at hjælpe og låner os udstyr, vi kun kunne drømme om at eje og at Familien Halder investerer så meget tid i at hjælpe og at Toni og Mike hele søndagen igennem coacher og spørger ind til udfordringerne. Jamen jeg mangler ord og ved at tak kun er et fattigt ord,” lyder det fra Kim König, der tydeligt er bevæget og taknemmelig over indsatsen fra TPR og alle involverede.

Selvom der er udfordringer nok i motorsport, giver en oplevelse som denne fornyet mod og blod på tanden efter at komme tilbage på banen.
Kim König takker alle involverede, fra sit eget Team Bundgas til Toni og TPR, Mike Halder og familie, Morten fra JAS, Chris Bergmann og mange flere. Han er taknemmelig for støtten fra andre teams i den benhårde TCR serie, og for at de ikke gav op på dem, da de selv var ved at miste modet.

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614