fbpx Didrik Esbjug er tilbage på hjemmebane

Nyheder

Didrik Esbjug er tilbage på hjemmebane
08
Juni
2024

Didrik Esbjug er tilbage på hjemmebane

Sidste års TCR-debutant er i weekenden tilbage i feltet. I anledning af løbet på Rudskogen deltager den 22-årige nordmand og håber på flere løb i Danmark.
 
- Det er fedt at være tilbage i TCR, og selvom konkurrencen tydeligvis er hård, så håber jeg at jeg kan kæmpe med om en god placering i løbene, fortæller Esbjug, der som i fjor stiller til start i familieteamet, Esbjug Motorsport. 
 
Teamets Honda Civic Type-R TCR kører som den skal, men i tidtagningen kæmpede Didrik forgæves for at få en god omgangstid:
 
- Jeg havde en lille afkørsel, og det kostede mig muligheden for at sætte en konkurrencedygtig omgangstid. Jeg håber meget på at få lidt optur i løbene, så vi kan slutte bedre end vi starter, siger han.
 
Og skulle det gå godt med weekendens deltagelse i TCR Denmark, håber Didrik Esbjug at være til start i flere af sæsonens løb på dansk asfalt:
 
- Jeg vil selvfølgelig gerne køre alle løbene, men det er et spørgsmål om at finde sponsorer til at bakke op om det. Jeg håber da, at vi får til at køre flere løb i år, siger Didrik Esbjug.
 
 
 
Husk at se med på YouTube lørdag og søndag, hvor TCR Denmark sendes live:
 
Lørdag kl. 16:30 heat 1: https://www.youtube.com/live/MPyGVttL9VQ
Søndag kl. 13:45 heat 2:  https://www.youtube.com/live/59B2GSSU94U
Søndag kl. 14:45 heat 3: https://www.youtube.com/live/pRNgacqqrzg
 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614