fbpx Der var ingen ende på dramatikken i heat 2

Nyheder

Der var ingen ende på dramatikken i heat 2
12
maj
2024

Der var ingen ende på dramatikken i heat 2

Før starten på andet heat, har Michael Markussen fået en diskvalifikation i første heat starter derfor længere nede i feltet. 

 

Starten går med Philip Lindberg og Gustav Birch i front. En tyvstart fra Malte Ebdrup sender ham i front, men med to strafbaner som konsekvens. Philip Lindberg er hurtig til at sætte efter Malte Ebdrup og der bliver i den grad gnubbet albuer og der byttes lystigt placeringer hele vejen ned gennem feltet. Jacob Wunderov, der ellers var helt oppe bag Malte Ebdrup, falder hurtigt ned gennem feltet igen og lander på en syvendeplads. 

Efter voldsomt meget dramatik og tilsvarende mange overhalinger i løbet af de første fem minutter, falder der en smule mere ro på feltet. Malte Ebdrup tager sine strafbaner og kommer ud som nummer fem. 

 

Halvvejs gennem heatet har Mike Halder kørt sig op i førende position, fulgt af Philip Lindberg og Kasper H. Jensen.

Lige efter dem ligger de tre U25-kørere i form af Silas Rytter på fjerdepladsen med Ebdrup og Birch efter sig. 

Efter noget tumult ender det med en overhaling fra Silas Rytter på Philip Lindberg og så får Rytter fat i bagvingen på Kasper H. Jensen, der pludselig er under pres, flere placeringer bliver byttet og man aner næsten ikke hvor man skal kigge hen. 


Der udvikler sig pludselig en flot duel mellem Philip Lindberg og Gustav Birch på femte og sjettepladsen, men det ender i kontakt og Gustav Birch går forbi. Der bliver gået til stålet og ingen af de unge drenge har tænkt sig at give ved dørene med halvandet minut tilbage. 

Den lille duel koster dog på hastigheden og Michael Markussen øjner chancen for at køre sig helt op under Philip Lindberg med kun en omgang igen. Angreb efter angreb resulterer i at både Lindberg, Markussen, Povlsen og Mathiassen ligger i en stor bunke af en duel på kryds og tværs. Philip Lindberg undgår overhalinger og holder placeringen som nummer seks indtil slut. 

 

Mike Halder styrer imidlertid sikkert over målstregen i front, Kasper H. Jensen på andenpladsen og Silas Rytter som nummer tre.

 

Du kan stadig nå at se med på: https://www.youtube.com/watch?v=JsDzcvLT2LY

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614