fbpx Dansk motorsport sendes live på DR1

Nyheder

Dansk motorsport sendes live på DR1
26
April
2023

Dansk motorsport sendes live på DR1

Det er en kæmpe mulighed for dansk motorsport, når TCR Denmark skal sendes på DR1 og med den erfarne racerkører Casper Elgaard ved kommentatorroret sammen med Per Vinkel, er der lagt i kakkelovnen til en super motorsportsoplevelse, der kan nydes hjemme bag skærmen.

“Jeg har stor erfaring med motorsport generelt, især herhjemme med TCR og tidligere DTC, så forhåbentlig kan jeg bruge den viden til at formidle det, der sker på banen ud til stuerne, hvor folk sidder og kigger med,” fortæller Casper Elgaard om sin rolle som ekspertkommentator for TCR Denmark og DR1. 

“Særligt også for dem, der måske ikke har set så meget motorsport, handler det om at forklare reglerne og andre tekniske ting, så de får en forståelse for, hvorfor vi synes, det er så fedt,” fortsætter Casper, der er meget indstillet på, at alle skal have en god oplevelse og forstå hvad motorsporten kan for så mange mennesker.

Motorsport kan være en teknisk sport med mange aspekter, der normalt ikke fremstår særligt tilgængelige for den brede befolkning. Casper og Per ser det som en god udfordring at finde en måde at formidle deres viden på, så det hverken bliver for indforstået for folk der ikke har set motorsport tidligere, eller for kedeligt for de hardcore fans.

“Det er vigtigt at vi får alle parter med og det er en god balance, vi skal prøve at finde. Det bliver en opgave for mig og Per Vinkel og det bliver nok særligt Per, der kommer til at sørge for, at jeg ikke bliver indforstået, men får forklaret tingene ordentligt,” siger Casper.

Motorsports Danmark kommer utvivlsomt til at nyde godt af den øgede eksponering og Casper ser det som en kæmpe mulighed for at vise den sport, som mange af os elsker så højt, frem til et stort udsnit af befolkningen: “Det er en kæmpe mulighed for TCR at komme på DR1 og jeg er sikker på at det kommer til at give et kæmpe boost, ikke kun til TCR, men også til dansk motorsport generelt. Vi kunne se dengang DTC var på TV2, der blomstrede hele sporten op og alle klasserne rundt om DTC.”

Afslutningsvis opfordrer Casper alle til at se med, når den første afdelingen af TCR Denmark sendes live på DR1 og DRTV.dk.

“Jeg tror alle er rigtig glade for, at det bliver sendt på DR1 og jeg tror alle er indstillede på at give meget af sig selv og det er bare at gribe den her mulighed for at vise vores sport frem.”

Husk at se med på DR1 fra kl. 14:20 søndag d. 21. maj når heat 2 og 3 sendes live på kanalen.
Heat 1 starter kl. 11:45 og kan ses live på: DR1 Live | DRTV  

 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene, Danmark

Email: tcrdenmark@gmail.com
Phone: +4521630614