Nyheder

TV 2 Sport sender TCR Denmark i 2021!
24
Februar
2021

TV 2 Sport sender TCR Denmark i 2021!

Toppen af dansk motorsport er tilbage på TV 2 i 2021, når TCR Denmark kører på FDM Jyllandsringen, Ring Djursland, Padborg Park samt ved Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus. 

TCR Denmark fik sit danske gennembrud i 2020 med et stærkt felt og tæt ræs. Det kommer der endnu mere af i 2021, hvor danske topnavne som Jan Magnussen, Kasper H. Jensen, Casper Elgaard og Ronnie Bremer tager kampen op mod talenter som blandt andre Nicolai Sylvest, Jacob Mathiassen og Michael Markussen med flere. 

TV2 SPORT bringer den spændende serie direkte ud i stuerne til det store og trofaste motorsportspublikum, og TCR Denmark bliver dækket af de velkendte personligheder fra TV 2. 

Det er en nyhed, der vækker jubel hos TCR Denmarks administrerende direktør Martin Jensen:  

- Vi har fra TCR Denmark hele tiden sagt, at vores mål er at få touringcars på et højt niveau tilbage i dansk motorsport. Som TCR Denmark tager form i år med både kendte og nye kørere og bilmærker som Alfa Romeo, Cupra, Honda, Hyundai, Opel, Peugeot, Seat og VW, så har vi med TV2 fået samlet alle de rigtige ingredienser, siger Martin Jensen. 

Bestyrelsesformand for TCR Denmark, Bent Dyhre Hansen er enig: 

- TV 2 kender om nogen gamet og har dækket dansk motorsport i mange år med høj professionalisme og entusiasme. Vi er stolte over, at TV 2 igen træder ind i dansk motorsport sammen med TCR Denmark, forklarer han. 

Kristian Hyldgaard, kanalchef for TV 2’s sportskanaler, glæder sig ligeledes til samarbejdet:

-  TV 2 har en lang tradition med motorsport og det skønt at have dansk banesport tilbage på skærmen. TCR Denmark præsenterer en stærk serie, et spændende koncept og mange store profiler. Vi glæder os til at skyde sæsonen i gang på vores kanaler.

TCR Denmark sendes i 2021 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. 

Årets første løb køres den 8.-9. maj på FDM Jyllandsringen og sendes på TV 2 SPORT.
 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com