Nyheder

TCR Denmark er klar til sæsonens første test
10
April
2021

TCR Denmark er klar til sæsonens første test

Det er april, og det betyder først og fremmest sæsonstart i TCR Denmark. Serien har i år sit hidtil stærkeste setup med nye kørere, nye teams, endnu flere biler og en dugfrisk TV-aftale med TV2 Sport, som i år kommer til at dække serien på TV. 

TCR Denmark rummer lang række spændende spørgsmål til den kommende sæson, for kan Kasper H. Jensen og Massive Motorsport gentage kunststykket og vinde titlen for andet år i træk? Eller lykkes det udfordrerne at vippe det stærke østjyske team af pinden? 

Nye biler og nye navne
Jan Magnussen og Nicolai Sylvest fra LM Racing er klar med de helt nye biler fra Cupra, ligesom Peugeot er klar med en dugfrisk satsning anført af Casper Elgaard, som får TCR Denmark-debutanten Gustav Birch samt Johnny Vejlebo med sig. Og under eget team fortsætter Michael Markussen også for det franske mærke.

Insight Racing bygger videre med to etablerede navne i form af Jacob Mathiassen og Kristian Moe Sætheren, og får derudover tilgang af en tredje Alfa Romeo, som Philip Lindberg kører.

Derudover er nye Cupra ikke det eneste nye mærke på gridden, for Lars Højris har løftet sløret for sin Opel Astra TCR, som bliver et godt indslag i en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig udgave af Trofeo-klassen, som igen ser ud til at blive en stor duel mellem en stribe nuværende og nye kørere i TCR Denmark. 

De forsvarende mestre i Trofeo, René Povlsen og Meteor Racing er klar til fornyet kamp. Det samme er Peugeots Michael Carlsen, Madbull Racings Kim Lund Johansen og Massive Motorsports Kenn Bach, mens en række nye navne som Lars Højris (Opel), Steffen Larsen (Honda) og Carsten Lorenzen (Honda) alle er klar til kamp i den nye sæson.

Alt det og meget mere skal vi få det første fingerpeg om, den 19. og 20. april på FDM Jyllandsringen, når der er test- og mediedag. Vi dækker naturligvis testen tæt her på sitet og på vores Facebook og Instagram.

Medietilmelding

I lighed med testdagene i fjor, hvor der var stor medieinteresse, har vi igen sat et akkrediteringssystem op til interesserede medier og fotografer.

Og helt som sidste år bliver det igen med forudgående tilmelding og på dagen en sikkerhedsbriefing. Medbring selv refleksvest, og skriv gerne, om du er med den 19., den 20., eller begge dage!

Tilmelding skal ske på email til press@tcr-denmark.com senest fredag den 16. april klokken 12.00.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com