Nyheder

TCR Denmark er klar til gridden - og TV2 Sport!
31
maj
2021

TCR Denmark er klar til gridden - og TV2 Sport!

På søndag klokken 13.00 er det tid: TCR Denmarks 2021-premiere fra Ring Djursland står for døren, og for første gang er det med TV2 Sport og med alle de vanlige stemmer - Ulrik Jönsson, Jens Winther Jr. og Jacob Hammerholt bag mikrofonerne. 

Her går starten på en ny, hæsblæsende sæson i Danmarks førende motorsportsklasse, hvor feltet i år tæller 20 biler fordelt på syv forskellige bilmærker - Alfa Romeo, Cupra, Honda, Opel, Peugeot, Seat og Volkswagen. 

De står alle klar til en ny topduel, hvor sidste års mester Kasper H. Jensen fra High on Cars by Massive Motorsport og Honda er klar til kampen mod udfordrerne. 

Dem er der mange af, for dels har Jan Magnussen og Nicolai Sylvest fra LM Racing i år skiftet til de helt nye Cupra Leon Competición TCR, og dels er Peugeots nye, store satsning hos Brian Madsen Sport anført af den seksdobbelte DTC-mester Casper Elgaard, som har vist stærke takter i sæsonens optakt. 

Og i feltet i år har Casper Elgaard følge af hele to holdkammerater i form af Gustav Birch og Johnny Vejlebo, der kæmper i hver deres klasse - U23 og Trofeo. Gustav Birch er ny i feltet til i år, og er klar til at markere sig i TCR Denmarks ungdomsklasse, mens Vejlebo i 2021 vil fortsætte sin indsats i Trofeo. 


Peugeot er velrepræsenterede i feltet i år. Foto: TCR Denmark

Udfordrere jagter revanchen

Og apropos Peugeot skal man på ingen måde afskrive Michael Markussen, der gennem 2020 viste masser af fart, men koldingenseren havde ikke heldet med sig i alle afdelinger. Det samme gjaldt Jacob Mathiassen fra Insight Racing, som havde masser af fart i sin Alfa Romeo Giulietta i fjor, men udgik ved flere lejligheder og satte dyrebare point til. 

Mathiassen er i år til start i den nyeste generation af Alfa Romeo’en, og har i Philip Lindberg fået en ny, spændende holdkammerat i årets udgave af TCR Denmark. Alfa Romeos trio fuldendes af norske Kristian Moe Sætheren, som også er til start på Ring Djursland i den kommende weekend. 

Topkampen er desuden ikke den eneste kamp, der venter på seerne i den million danske husstande, som har adgang til TV2 Sport. TCR Denmarks Trofeo-klasse for kørere over 40 år, blev nemlig afgjort i sæsonens sidste løb i 2020. Med flere nye kørere og biler i klassen er der dækket op til en vild mesterskabskamp fra de allerførste meter på Ring Djursland. 

TCR Denmark-premieren kan ses live på TV2 Sport søndag fra 13.00 til 15.15, og er desuden tilgængelig på TV2 Play. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com