Nyheder

Nyt Opel-team melder klar til 2021
13
Marts
2021

Nyt Opel-team melder klar til 2021

Tilbage i slutningen af januar meldte et nyt mærke og en ny kører sig under fanerne i TCR Denmark i form af Lars Højris, som er i fuld gang med at springe ind i TCR Denmark med en Opel Astra TCR.

Som mangeårig Opel-fanatiker var der kun ét mærke for vestjyden - og i dag, den 13. marts, hvor Lars Højris oven i købet har fødselsdag, er planerne så vidt, at vi godt kan regne med en Astra på gridden, når TCR Denmark ruller ud på de danske baner igen i år.

- Vi er nået dertil, at det kan lade sig gøre. Vi har et budget at køre for, og vi er glade for, at det har kunnet lade sig gøre i den svære tid vi alle lever i. Alt det her er lykkedes med hjælp fra nye og gamle sponsorer, hvor XL Byg Tømmergården har givet stor opbakning, og hvor vi kan byde velkommen til en stribe nye sponsorer også, forklarer Lars Højris og fortsætter:

- Det tegner til, at vi får en bil ud at køre, men vi vil stadig gerne skabe grobund for at køre med en til. Opel Motorsport i Tyskland er klar på at bakke op om det, og har i forvejen hjulpet os meget i processen her. Vi ser frem til at komme i gang, og med det spændende felt, der tegner sig til i år i TCR Denmark, så bliver det fantastisk at kunne komme ind med et mærke mere, fortæller Lars Højris.


Det nye Opel-team i TCR Denmark er i fuld gang med forberedelserne - blandt andet er det blevet til et par ture på rullefeltet hos KK Autoteknik.

Og apropos Tyskland, så er Opel Motorsport også involveret i forberedelserne. Bilen er lige nu i Tyskland til en opdatering, og teamet er samlet i arbejdet på at få alle de sidste detaljer på plads til sæsonpremieren. Selv glæder Lars Højris sig blot til at få flere kilometer bag rattet af Opel-raceren, som han hidtil kun har kørt en enkelt test i.

- Det er svært at tale om, hvad vi har af mål for året endnu - for jeg har kun kørt én test i mega regnvejr. Men vi håber da, at vi kan gøre os gældende i Trofeo med bilen. Den er lidt et ubeskrevet kapitel, for den kører ikke så mange steder som de andre modeller, men den har kørt stærkt de gange nogen har haft en med. Jeg tror bestemt bilen gør som den skal - så det er nok nærmere 40 centimeter fra rattet vi skal finde det sidste, siger Lars Højris med et smil.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com