fbpx Meteor Racing skifter til Audi

Nyheder

Meteor Racing skifter til Audi
17
December
2021

Meteor Racing skifter til Audi

Audi bliver en del af feltet i TCR Denmark i det nye år, hvor Meteor Racing skifter fra Volkswagen til den nye Audi RS3 LMS TCR-racer. Bilerne er de første af slagsen i drift i Danmark, og det markerer således et skifte af platform for det jyske team, der i de forgangne to sæsoner har taget henholdsvis mesterskabet i Trofeo i 2020 og sølvet i Trofeo i år.

Teamet har besluttet sig for et mærkeskifte, og det glæder Meteor Racing at kunne introducere den nye Audi RS3 til serien. Den første af de to biler er netop hentet hos Audi Sport i Ingolstadt i Tyskland:

- Vi har fået et fantastisk førstehåndsindtryk, og jeg taler vist på hele teamets vegne ved at sige, at vi er meget begejstrede. Audis folk fortalte lidt af hvert i dag, og der er en god mængde viden om opsætning af bilen, som jeg tror, vi kan drage god nytte af i den nye sæson, forklarer Allan Kristensen og fortsætter:

- Audi har kørt med fire RS3’ere i år og samlet en masse data allerede. Så selvom det er nye biler for os alle og deraf en stejl indlæringskurve, så er vi også ret fortrøstningsfulde i, at vi godt kan overføre en del af det til danske forhold. Nu skal vi hjem og arbejde med den. Gutterne derhjemme er super spændte på det, så vi skal bare have kørt den lange tur tilbage, og på onsdag er der en skrueaften, som hele teamet vist ser frem til, slår han fast. 

Det bliver en stejl indlæringskurve, men vi er sikre på vi kan overføre noget af det til danske forhold. 

Vi skal hjem og arbejde med den. Gutterne derhjemme er super spændte på det, så vi skal bare have kørt den lange tur hjem fra Ingolstadt. Der skal læres en ny bil, så vi glæder os til vores skrueaften onsdag, fortæller Allan Kristensen. 


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com