Nyheder

Kasper H. Jensen før finaleweekend: Jeg er den, de andre jagter
13
Oktober
2021

Kasper H. Jensen før finaleweekend: Jeg er den, de andre jagter

I vores sidste af tre interviews med kørerne i top 3 forud for weekendens afgørende heats i TCR Denmark, er vi nået til Kasper H. Jensen og High on Cars Racing by Massive Motorsport. Den østjyske Honda-kører har blandt andet stabilitet og en god slutspurt at takke for sin samlede føring forud for afgørelsen. 

Og den forsvarende mester håber på mere af samme skuffe. Nu er den hvid/grønne Honda Civic Type R den jagtede - og ikke den jagende:

- Finalen på Padborg er et løb, der i gåseøjne for mig er ét, der “bare” skal overstås. Jeg er ikke den, der skal ud at jage, men jeg er derimod den, de andre jagter. Jeg kører nok med en lidt mere taktisk dagsorden på Padborg, men det er for så vidt ikke en stor ændring i forhold til enhver anden weekend. Jeg forsøger altid at køre med hovedet og prøver at få point med mig hver gang, men det er helt klart, at nøglen den her weekend bliver at undgå fejl og tabte point, forklarer han og uddyber:

- Jeg er nok egentligt mest urolig for at blive indblandet i et sammenstød - der skal sommetider to til en tango, og der kan jo altid komme noget udefra, når folk kæmper derude, siger han med et smil. 

Weekendens løb på Padborg Park er det første for TCR Denmark på den sønderjyske bane. Det er et sted, som Kasper H. Jensen generelt har gode erfaringer med - og dem håber han at drage nytte af i weekenden. 

- De løb jeg har kørt på Padborg har altid været gode. I mit første år i DTC gav det tre tredjepladser, og det gik også godt for mig i gamle dage i Legendcars. Det er en bane, som jeg er ret komfortabel med, men at køre TCR på den er nyt for os alle. Der er som Michael (Markussen, red.) også sagde, ikke nogen, der kommer med en tung bog af setups, slår Honda-køreren fast.

TCR Denmark kan følges live på lægterne på Padborg Park med alle tre heats søndag. Du kan også følge TCR Denmark i TV søndag - det er på TV2 Sport X fra 13.30.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com