Nyheder

Jan Magnussen sikrer vigtig pole position på Ring Djursland
26
September
2020

Jan Magnussen sikrer vigtig pole position på Ring Djursland

Kvalifikationen er i forvejen en vigtig størrelse på Ring Djursland - men når der samtidigt er mesterskabspoint indblandet, så er det rigtig vigtigt.

Det kan Jan Magnussen skrive under på efter kvalifikationen til TCR Denmarks fjerde afdeling. Det var ellers Martin Andersen og Hyundai, der som ventet lagde bedst ud - men som kvalifikationen skred frem, fandt LM Racing og Jan Magnussen for alvor melodien. I sit sidste skud satte Jan Magnussen tiden i 50.240, og den kunne ingen toppe.

Nærmest kom Martin Andersen i 50.426, mens Jacob Mathiassen i sin Alfa Romeo Giulietta fra Insight Racing indkasserede tredjebedste tid med 50.582.
Nicolai Sylvest var kun et par tusindedele fra Mathiassen med sin bedste tid på 50.586 - fulgt af Michael Markussen, Kasper H. Jensen og Casper Elgaard.

Casper Elgaard har desuden fået en straf på fire placeringer for at misse kørermødet - og Elgaard åbner derfor som nummer 11 på gridden.


Martin Andersen var indledningsvist hurtigst, men blev til sidst toppet af Jan Magnussen, som tog pole position og maksimumpoint med sig.

I Trophy tog Michael Carlsen bedste tid med et sent forsøg, som gav en 51.203, mens de to Volkswagen-kørere René Povlsen og Jonas Lindhard fortsatte den gode formkurve med 2. og 3. bedste tid.

Husk, at du kan se med live og gratis på www.dplay.dk og på 6'eren fra klokken 15.00!


Michael Carlsen fik sat det hele sammen og tog pole position i Trophy - tre hundrededele bedre end klassens førende, nemlig René Povlsen.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com