Nyheder

Insight Racing forstærker indsatsen i TCR Denmark med Philip Lindberg
19
April
2021

Insight Racing forstærker indsatsen i TCR Denmark med Philip Lindberg

Insight Racing er igen et trebilsteam i 2021, og det bliver med tre Alfa Romeo Giulietta - og med et nyt navn på teamet. Philip Lindberg er ny på teamet og han bliver i år et led i teamets satsning i TCR Denmarks rookiemesterskab.

Lindberg kommer senest fra at have kørt Super GT Danmark, og har derfor taget springet fra baghjulstræk til forhjulstræk over vinteren. Det er et hop, som er gået godt, forklarer han. 

- Jeg føler mig bare grundlæggende godt tilpas med forhjulstrækket. Alfa Romeoen er en nem bil at arbejde med og den kører virkelig godt - det er på mange måder en bil, som er nem at have med at gøre, forklarer han. 

At det lige blev TCR for Philip Lindberg, handler især om de muligheder, som TCR giver på et større plan end de danske baner alene. 

- Det blev TCR af flere årsager for mit vedkommende, men jeg kan især godt lide muligheden i, at vi kan bruge bilerne i europæisk sammenhæng. Det er noget, vi håber, at vi kan gøre allerede i år - også selvom 2021 for mit vedkommende bliver et læreår. 

Stærk support på sidelinjen

Mens teamet og bilen er helt nye for Philip Lindberg i år, så er der én, som er fulgt med over fra 2020 - det er John Nielsen. 

Lindberg har nemlig allieret sig med John Nielsen som coach, og duoen fortsætter samarbejdet i år, forklarer John Nielsen.

- Vi begyndte at samarbejde sidste sæson med Neopixels og har valgt at fortsætte i år. Det er rigtig godt, at vi kan bygge videre på det, vi lærte sidste år. Jeg er her mest som coach for at udvikle Philip som kører, forklarer Nielsen.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com