fbpx Hartmann Racing gør comeback og skifter bilmærke

Nyheder

Hartmann Racing gør comeback og skifter bilmærke
08
maj
2022

Hartmann Racing gør comeback og skifter bilmærke

TCR Denmarks Trofeo-kategori har bragt mange gensyn tilbage på de danske racerbaner - og med et program, som sent faldt på plads, er Hans Hartmann og Hartmann Racing tilbage på gridden. Teamet, der tidligere var tæt på synonymt med Honda er imidlertid på plads med en Alfa Romeo Giulietta til denne sæson.

- Det er vel første gang siden 2017 jeg skal køre ræs i en forhjulstrækker. Vi har en rigtig lang historie med Honda, men der er masser af dem i feltet i forvejen, så vi prøver lige noget andet og tager en Alfa Romeo i stedet. Jeg er spændt på at være tilbage, og jeg er sikker på at Insight Racing har skruet en god bil sammen her, forklarer Hans Hartmann. 

Egentligt ville Hans Hartmann gerne have gjort comeback tidligere, men med coronapandemien kom der en ufrivillig pause ind, og derfor er det ikke bare første gang siden 2017 at han kører i en forhjulstrukket racerbil - det er første gang siden 2019 han i det hele taget kører i en. 

- Det var nemt nok at komme i gang igen, for vi havde jo alt grejet til at stå. Jeg kørte galt i min Super GT-bil tilbage i 2019, og så kom pandemien i 2020/2021 og satte det hele på pause. Jeg havde nok allerede efter uheldet accepteret, at det nok var bedre med forhjulstræk, så nu sidder vi her. Alfaen kører også med vores grej fra HP Electronik, så det var da det mindste, jeg kunne gøre, smiler han.

Netop elektronikken er hjørnestenen i hele Hartmann Racing, for udenfor racerbanerne driver Hans Hartmann HP Electronik, som tilbage i 00’erne udviklede en løsning, som fjerner alle relæer og sikringer i en bil. Det hele opstod på baggrund af en racerbil, og Hans’ løsning på de elektroniske problemer dengang bruges stadig i racerbiler verden over. 

Nu er næste mål til gengæld sæsonpremieren i TCR Denmark. Den kan følges weekenden over på Padborg Park, og du kan se med på livestream på TCR Denmarks Youtube fra 10.00 og igen fra klokken 14.00. Abonner på TCR Denmarks Youtube, så er du sikker på at følge med!


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark