Nyheder

Casper Elgaard: - Jeg håber vi kan slutte stærkt af
11
Oktober
2021

Casper Elgaard: - Jeg håber vi kan slutte stærkt af

TCR Denmark er på vej ind i finaleugen, og derfor er det tid til optakter! I de kommende dage går vi tæt på feltets tre førende kørere frem mod finaleweekenden, og her starter vi med Casper Elgaard, der er nummer tre i tabellen.

Casper Elgaards anden sæson i TCR Denmark har været lidt af en rutsjebanetur. Med Brian Madsen Sport og Peugeot har Elgaard været en afgørende spiller i forhold til at få Peugeots 308 GTI TCR tunet godt ind til de danske baneforhold, og det vidner den aktuelle samlede tredjeplads i tabellen også om.

Men det hindrer ikke Elgaard i at stile højere - og i at gå ind til den kommende weekend, finaleweekenden, med tanken af motivation fyldt til kanten. 

- Hvis man ser på finalen i Aarhus og så sidste weekend på Jyllandsringen, så har det gået den forkerte vej, og vores muligheder for at tage det samlede guld er nok mere teoretiske end praktiske - men kampen om den samlede andenplads er tæt, og den er vi opsatte på at tage, siger han og fortsætter:

- Før sæsonstarten tror jeg, vi ville havde været godt tilfredse med at ligge her på nuværende tidspunkt, men når vi er her, og det er så tæt, så er det altså lidt svært at acceptere, at vores chance for at tage mesterskabet næsten er udspillet - og der er sidste weekend en af dem, man bare gerne vil glemme, forklarer han.


Casper Elgaard har fuldt fokus på at sikre Brian Madsen Sport og sig selv en god sæsonfinale i Padborg.

Fuldt angreb på sølvet

Derfor er der lagt op til fuldt angreb fra Elgaard og Peugeot i weekenden. Sølvet er indenfor rækkevidde, og reelt er fire mand i direkte fight om sølvmedaljerne. Casper Elgaard har otte point op til Michael Markussen på andenpladsen, mens Nicolai Sylvest og Jan Magnussen med henholdsvis to og fire points difference også banker på i kampen:

- Jeg håber, vi kan slutte stærkt af med en god finale i Padborg. Det er en bane, jeg har lidt et had- og kærlighedsforhold til, for resultatmæssigt har den egentligt givet meget godt gennem årene, og det er jo en fordel, at den er grøn i TCR-sammenhæng. Det er jeg spændt på, forklarer han og tilføjer:

- Jeg satser på, at vi med Peugeoten har noget godt linet op til weekenden. Cupra og Honda har været skarpe i kvalifikationerne, men vi plejer til gengæld at være gode på løbene. Derfor håber jeg, at vi i Padborg er lidt nærmere på dem i kvalifikationen og så har farten til at kæmpe om det i løbene. Der skal tre stærke heats til - længere er den ikke, slår Elgaard fast.

TCR Denmark kan følges live på lægterne på Padborg Park med alle tre heats søndag. Du kan også følge TCR Denmark i TV søndag - det er på TV2 Sport X fra 13.30.


TCR Denmark
Baldersbuen 45, 2640 Hedehusene,
Danmark

Kontakt os:
Niklas Majgaard, Presseansvarlig: +4528926568, press@tcr-denmark.com